به گزارش سراج24، "حجتالاسلام قاسم روانبخش" با اشاره به اظهارات یکی از اصلاحطلبان مبنی بر اینکه "در صورت رد صلاحیت شدن در انتخابات آتی مجلس موضعگیری خواهیم کرد"، اظهار داشت: حرفهای اصلاحطلبان چیز جدیدی نیست چراکه پرونده آنها پر از بیقانونی است.
وی ادامه داد: اصلاحطلبان در گذشته نیز این گونه بودند و همیشه خواستهاند با زور و فشار در مراکز قانونی امتیاز بگیرند.
عضو جبهه پایداری با اشاره به حوادث سال ۸۸ اضافه کرد: فتنه ۸۸ نیز به دلیل فشار آنها بر مراکز قانونی کشور برای گرفتن امتیاز بود اما شورای نگهبان تسلیم این فشار نشد و مردم نیز در قیام ۹ دی به پشتیبانی شورای نگهبان برخاستند.
حجتالاسلام روانبخش افزود: تهدیدهای توخالی اصلاحطلبان که هرچند وقت یکبار صورت میدهند نتیجهای در بر ندارد، چراکه به نظر میآید دوره این گونه اظهارات گذشته و مردم از این اظهارات زیاد دیدهاند.
/باشگاه خبرنگاران



